fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Salvete prodaja

Salvete prodaja

Salvete su neizostavni deo svakog ugostiteljskog objekta, od malih kafića do luksuznih restorana. Pored svoje osnovne funkcije, one igraju ključnu ulogu u stvaranju prijatnog ambijenta i ostavljanju pozitivnog utiska na goste. Naša ponuda “Salvete prodaja” obuhvata širok asortiman visokokvalitetnih salveta koje kombinuju praktičnost, estetiku i ekološku odgovornost, zadovoljavajući sve potrebe modernih ugostitelja.

Salvete pružaju neophodnu higijenu i komfor svakom gostu, bilo da se koriste za brisanje ruku, usana ili kao podloga za pribor za jelo. U restoranima, njihova upotreba doprinosi održavanju čistoće i redu na stolu, što je važno za kreiranje profesionalnog utiska. Naše salvete su idealno rešenje svakom ugostitelju, zadovoljavaju sve zahtevane parametre i naravno, imaju prihvatljivu cenu.

Kada je u pitanju estetika, salvete su pravi saveznik svakog restorana u kreiranju prepoznatljivog stila. One mogu biti diskretan dodatak ili ključni dekorativni element koji će upotpuniti ambijent. Bela boja salvete se najbolje uklapaju u svaki enterijer i koncept restorana. Ukrasno slaganje salveta na stolu dodatno doprinosi elegantnom izgledu, ostavljajući snažan utisak na goste.

Ekološka svest je sve važnija, pa su mnogi restorani u potrazi za održivim rešenjima. Naše salvete izrađene su od ekološki prihvatljivih materijala, lako se recikliraju, takođe su i biorazgradive. Ovo čini salvete idealnim izborom za one koji žele da smanje svoj uticaj na životnu sredinu, a istovremeno zadrže visok standard kvaliteta.

Kvalitetne salvete takođe mogu doprineti ekonomičnosti vašeg poslovanja. Izdržljive papirne salvete omogućavaju manju potrošnju po gostu, za razliku od tekstilnih salveta koje imaju vusoku cenu održavanje i nabavke. Papirne i definitivno predstavljaju isplativiju opciju, pogotovo kad se zna da Vlaški Promet ima odličan odnos cene i kvaliteta, prilagođen svakom budžetu.

Naša veleprodaja nudi salvete u velikim količinama po povoljnim cenama, omogućavajući vam da uvek imate dovoljno zaliha, to garantuje i brza isporuka istih. Bilo da vam trebaju salvete za svakodnevne usluge ili za specijalne prilike, nudimo vam rešenje koje će zadovoljiti sve zahteve.

Salvete prodaja – kontakt >>>

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91